radiopleintjeRadiopleintje

LET OP: Met ingang van 6 april 2021 is het Radiopleintje tussen 11.00 en 06.00 uur voetgangersgebied! Onze winkel blijft echter normaal met de auto bereikbaar!

Om de Nieuwlandstraat na 11.00 uur zonder boete uit te rijden slaat u voor het Radiopleintje linksaf de Korte Tuinstraat in, aan het einde gaat u weer linksaf (Telefoonstraat), daarna nog een keer linksaf de Tuinstraat in waarna u via de Stationstraat weer op de Cityring uitkomt.

 

Parkeren

verkeersbordLaden & lossen is in de Nieuwlandstraat nog steeds toegestaan. Dus als u met de auto een machine komt afgeven of ophalen mag u even stilstaan voor laden en lossen.

Komt u voor een nieuwe naai- of lockmachine dan adviseren we om te parkeren in één van de parkeergarages. Er zijn twee parkeergarages op een paar honderd meter van onze winkel, parkeren op straat kan ook, alleen kunt u op de meeste plekken alleen met een dagkaart (€ 18,50) parkeren. U kunt daarom het beste kiezen voor Parkeergarage Louis Bouwmeesterplein (Schouwburg) of Parkeergarage Knegtel.

Besluit u een machine te kopen en neemt u deze meteen mee, dan brengen wij de parkeerkosten (max € 5,00) natuurlijk in mindering op uw aanschaf! Overigens bezorgen wij uw nieuwe machine gratis thuis.

  

logo

Telefoon: (013)5421933
Email: info@adjansen.nl
Website: www.adjansen.nl

Nieuwlandstraat 26
5038 SN TILBURG