Uw machine defect? Dat komt altijd onverwacht en is natuurlijk erg vervelend. Onze uiterst vakbekwame monteurs helpen u snel weer op weg. Alle reparaties en onderhoud voeren wij zelf uit en u kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties aan alle merken, ook als deze niet bij ons zijn gekocht.

U heeft altijd de zekerheid dat u met technische vragen of problemen terug kunt vallen op een vertrouwd adres. Door onze jarenlange ervaring hebben de verschillende naai- en lockmachines geen geheimen meer voor ons.

Indien gewenst kunnen wij vooraf een prijsopgave geven zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Veel onderdelen zijn bij ons standaard op voorraad, voor moeilijk leverbare onderdelen hebben wij goede contacten met de fabrikanten en met een aantal leveranciers van naaimachine onderdelen in Europa.

 

Drie maanden garantie

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service. Daarom krijgt u drie maanden volledige garantie op de door ons uitgevoerde reparaties.

 

Reparatie binnen 48 uur zonder afspraak

Binnen 48 uur weer aan de slag? Dat kan. Wij begrijpen als geen ander dat u weer snel met uw machine aan de slag wilt en proberen daarom alle mankementen binnen 48 uur te verhelpen. Hiervoor hebben we een grote onderdelenvoorraad van veel gangbare modellen. U hoeft GEEN afspraak te maken!

Ook bij onze 48-uursservice staat kwaliteit vanzelfsprekend voorop. Een persoonlijke benadering en verstand van zaken, maar ook snelle reparatie en onderhoudsservice vinden wij erg belangrijk. Onze vakmensen repareren uw machine uitsluitend met originele onderdelen. Bovendien krijgt u drie maanden volledige garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

Als u de machine voor reparatie of onderhoud aanlevert, zorg dan dat het voetpedaal, spoelhuis en de normale naaivoet bij de machine zitten!

 

Onderhoudsbeurt voor uw naaimachine

Goed onderhoud is van groot belang voor de levensduur van de machine en natuurlijk het werkplezier. U wilt zo lang en probleemloos mogelijk met uw naaimachine blijven werken. Daarom adviseren wij dat u uw machine bij normaal gebruik ieder jaar laat schoonmaken en controleren. Zo heeft u altijd een probleemloos werkende machine. Een volledige onderhoudsbeurt voor uw naai- of overlockmachine kost bij ons € 68,00 inclusief BTW.
Koopt u een naai- overlockmachine bij Ad Jansen & Zoon Naaimachines, dan komt deze machine automatisch in ons onderhoudssysteem terecht. Het eerste jaar krijgt de machine dan een GRATIS onderhoudsbeurt, daarna sturen wij u een herinnering voor het jaarlijks onderhoud waarbij u een flinke korting op de onderhoudsbeurt ontvangt.

 

Haal & Breng Service

Als u niet de mogelijkheid heeft om de machine voor reparatie of onderhoud te brengen, of omdat u het gewoon makkelijk vindt kunt u gebruik maken van onze Haal & Breng Service. Op maandagmiddag wordt de machine bij u opgehaald en een week later bezorgen we de machine weer thuis.

Vanwege de hoge brandstofkosten brengen wij hiervoor € 10,00 in rekening. 

Wilt u gebruik maken van onze Haal & Breng Service? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken.

Maak een reparatie afspraak

 

  

logo

Telefoon: (013)5421933
Email: info@adjansen.nl
Website: www.adjansen.nl

Nieuwlandstraat 26
5038 SN TILBURG