Een vertrouwd adres

web1Al sinds 1963 is aan de Nieuwlandstraat in Tilburg de naaimachinezaak Ad Jansen & Zoon te vinden. Destijds gestart door Ad Jansen en tegenwoordig gerund door diens zoon Luc. Dat de zaak al zolang bestaat is een teken van betrouwbaarheid. Voordat de firma Jansen de naaimachinezaak startte, was op hetzelfde punt al 26 jaar een naaimachinehandel gevestigd. Zodoende weten al vele generaties de weg naar de Nieuwlandstraat te vinden. Sinds de beginjaren is er vanzelfsprekend veel veranderd. Was het vroeger zo dat er een keuze was uit drie of vier verschillende types, tegenwoordig is het assortiment bijna niet meer te overzien. Vandaar dat een goed advies zeer belangrijk is. Een naaimachine koop je niet zomaar. Het is een produkt dat moet voldoen aan de wensen van de consument, alleen dan koopt men een naaimachine waar men vele jaren plezier van heeft.

 

Erkend Merkdealer

Ad Jansen & Zoon Naaimachines is de officiele dealer voor Tilburg e.o. van PFAFF, LEWENSTEIN, JUKI en SINGER. Een machine kopen bij de erkende dealer heeft vele voordelen. Bij aankoop krijgt u een goed advies en uitleg, de machines worden geleverd met de officiële fabrieksgarantie. Ad Jansen & Zoon is als merkdealer is ook bekend met de laatste technische ontwikkelingen. Regelmatig worden door de importeurs en fabrieken technische cursussen gegeven, die door Ad Jansen & Zoon Naaimachines worden gevolgd. Ook de werkplaats is uitgerust met de meest recente testapparatuur, om ook de nieuwste machines snel en vakkundig af te kunnen stellen.

 

Modern

De naaimachines zelf zijn in de loop der jaren veranderd. Bij Ad Jansen & Zoon Naaimachines kunt u terecht voor de modellen van o.a. PFAFF, JUKI, SINGER en LEWENSTEIN. Een misvatting is dat alleen het aantal steken bepalend is voor de prijs van de machine. Op de eerste plaats komt de kwaliteit van het produkt. Die bepaalt of een machine gemakkelijk dikke en dunne materialen kan verwerken. Bovendien loopt een duurdere machine vaak mooier dan een goedkoop model, wat weer van invloed is op de levensduur van de machine.

Een eenvoudige maar complete naaimachine is er al vanaf € 249,00.

 

Computer

De 'computer' speelt een steeds grotere rol in de naaimachines. Op de eerste plaats zijn er de computergestuurde naaimachines. Dit zijn naaimachines waarbij een ingebouwde microcomputer de steken van de machine bestuurt. In tegenstelling tot conventionele machines kunnen alle steken in breedte en lengte worden beïnvloed en kennen deze machine een erg eenvoudige bediening. Dit soort machines is er tegenwoordig ook al in het hobbysegment. De machines zijn zeer makkelijk in gebruik en voorzien van allerlei handige funkties. Laat u zich overtuigen door een demonstratie in onze winkel. Daarnaast wordt de PC ingezet als hulpmiddel bij de borduurmachines. Het is dan mogelijk om zelf een motief te ontwerpen en dit als een steekpatroon naar de naaimachine te sturen.

 

Overlockmachines

overlockmachinesDe overlockmachine is helemaal in. Ad Jansen & Zoon Naaimachines heeft ze in alle soorten en maten. Van vier- tot achtdraads overlockmachines. De twee- en driedraads overlock is inmiddels achterhaald. Een goede vierdraads overlockmachine met differentieeltransport is er al vanaf 399 euro. Belangrijk bij een overlockmachine is dat u bij problemen kunt terugvallen op uw merkdealer. Laat u daarom niet verleiden tot de aanbiedingen van de supermarktketens zoals Lidl en Aldi, de kwaliteit van de machines die daar verkocht worden is niet vergelijkbaar met wat u bij de vakhandel koopt, bovendien ontbreekt het aan service en ondersteuning.

 

Reparaties en onderhoud

Ad Jansen en Zoon NaaimachinesEchte reparaties zijn bij de moderne machines zelden nodig. Zeker als gebruik wordt gemaakt van de unieke service die Ad Jansen & Zoon Naaimachines biedt. Bij aankoop van een nieuwe naai- of overlockmachine ontvangt u een waardebon voor een servicebeurt (t.w.v. € 68,00). Na een jaar wordt uw machine dan geheel gratis nagekeken. Vervolgens krijgt u jaarlijks bericht waarbij u de machine kunt laten nakijken tegen een sterk gereduceerd tarief.

Overigens heeft Ad Jansen & Zoon Naaimachines een eigen servicedienst. Natuurlijk kunt u daar ook voor onderhoud en reparatie van andere merken terecht.

  

logo

Telefoon: (013)5421933
Email: info@adjansen.nl
Website: www.adjansen.nl

Nieuwlandstraat 26
5038 SN TILBURG